Бургија за метал HSS-R DIN338

Категорија SKU: Не е достапно

40.00 ден450.00 ден

Дополнителни информации

Тежина (бруто) Не е достапно
Димензии (пакет) Не е достапно
Пречник Ø

, , , , , , , , , , , , , , ,