Бургија за метал 10/1 4.8 HSS-G

Категорија SKU: DT5546-QZ

2.090,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,106 кг
Димензии (пакет) 11,7 × 4,2 × 2,1 cm
Бренд

EAN: 5035048052167