Бургија за метал 10/1 6.5 HSS-G

Категорија SKU: DT5550-QZ

2.590,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,209 кг
Димензии (пакет) 14,3 × 4,4 × 3,4 cm
Бренд

EAN: 5035048052204