Бургија за метал 10/1 4.8mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4928-QZ

2.390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,102 кг
Димензии (пакет) 4,2 × 2 × 2,3 cm
Бренд

EAN: 5035048534694