Бургија за метал 10.0mm HSS-R

Категорија SKU: DT5191-QZ

590.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.287 кг
Димензии (пакет) 16 × 4.3 × 4 cm
Бренд

EAN: 5011402382989