Бургија за метал 10/1 7.5mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4937-QZ

4.090,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,305 кг
Димензии (пакет) 13,5 × 3 × 3,5 cm
Бренд

EAN: 5035048534878