Бургија за метал 4.2mm HSS-R

Категорија SKU: DT5134-QZ

370,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,2 кг
Димензии (пакет) 12 × 2,5 × 2,5 cm
Бренд

EAN: 5011402382835