Бургија за метал 10/1 4.2 HSS-G

Категорија SKU: DT5544-QZ

1.790,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,074 кг
Димензии (пакет) 11,5 × 4,2 × 2,2 cm
Бренд

EAN: 5035048052143