Бургија за метал 5/1 12.5mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4948-QZ

4.590,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,556 кг
Димензии (пакет) 18 × 4,3 × 3,8 cm
Бренд

EAN: 5035048535028