Бургија за метал 5/1 12.0mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4947-QZ

4.190,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,517 кг
Димензии (пакет) 18 × 4,5 × 3,8 cm
Бренд

EAN: 5035048535004