Бургија за метал 5/1 13.0mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4949-QZ

5,290.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.597 кг
Димензии (пакет) 18 × 4 × 4 cm
Бренд

EAN: 5035048535042