Бургија за метал степенаста 14-25mm

Категорија SKU: DT5030-QZ

3.890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,11 кг
Димензии (пакет) 14,7 × 10 × 3 cm
Бренд

EAN: 5035048077290