Бургија за метал степенаста 6-18mm

Категорија SKU: DT5027-QZ

2,690.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.072 кг
Димензии (пакет) 12.2 × 7.4 × 2.5 cm
Бренд

EAN: 5035048077283