Чекан со дрвена рачка 800g Лиена глава

Категорија SKU: 1-51-178

1,090.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.95 кг
Димензии (пакет) 35.5 × 13 × 3.5 cm
Бренд

EAN: 3253561511783