Електро-пневм. чекан SDS Plus 1250W 3.5J прибор

Категорија SKU: FME1250K-QS

9,990.00 ден 13,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 8.19 кг
Димензии (пакет) 42 × 13 × 31 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048439968