Електро-пневматски комби. чекан 1050W 40mm AVC

Категорија SKU: D25481K-QS

42,990.00 ден

На залиха

Опис

Овој комбиниран електро-пневматски чекан поседува ударен механизам произведен од Германски инженери кој поседува ударна енергија од 6J за брзо дупчење и кршење и во најтврдите материјали до 40mm. Лесниот и компактен дизајн овозможува ефикасно ракување во сите услови и позиции на работа. Активната контрола на вибрациите значително ги намалува вибрациите и му овозможува леснотија и продуктивност на работникот. Доаѓа со странична рачка која се подесува во повеќе позиции и куфер за транспорт и складирање.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 9.08 кг
Димензии (пакет) 58 × 46 × 12.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048648919