Електро-пневматски комби. чекан 800W 26mm AVC

Категорија SKU: D25133K-QS

13.990,00 ден

На залиха

Опис

Комбиниран чекан идеален за дупчење во бетон и цигли од 4 до 26mm. Со функцијата за само ротирачко дупчење, лесно ќе го употребите овој алат и за дупки во дрво, метал, керамика но и на места каде што е потребно и штрафење. Големиот ударен механизам дава високи перформанси при работата со минимален стрес на клучните компоненти на алатот што резултира со ефикасност и долготрајност. Механичката безбедносна склопка не дозволува да дојде до несакани извртувања на алатот и рацете во случаи кога бургијата ќе заглави во материјалот. Целосна контрола при дупчењето со електронската регулација на бројот на вртежите. Заоблениот и ергономски индустриски дизајн кој овозможува удобно користење на алатот за секоја намена. Подобрена заштита од прашина и останати материјали за подолг век на алатот. Доаѓа со странична рачка која се мести во повеќе позиции, граничник за длабочината на дупчењето, и TSTAK куфер за безбеден транспорт и складирање.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,44 кг
Димензии (пакет) 44 × 35,5 × 12,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048546925