Електро-пневматски комби. чекан 950W 30mm AVC

Категорија SKU: D25333K-QS

29,990.00 ден

На залиха

Опис

Гарантирани перформанси за брзо дупчење во сите материјали. Има 3 режими на работа што ја прави погодна за дупчење и во дрво и метал. Намалени вибрации за полесно користење и механичка склопка која ги ублажува ударите при висок вртежен момент. Компактна и ергономска изработка со мала тежина што овозможува удобна долготрајна работа. Доаѓа со странична рачка, граничник за длабочината на дупчењето и транспортен куфер за складирање на алатот.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 5.65 кг
Димензии (пакет) 43.5 × 35 × 12.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048648650