Електро-пневматски комби. чекан 900W 28mm футер

Категорија SKU: D25144KP-QS

22.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6,56 кг
Димензии (пакет) 43,5 × 34,5 × 12,1 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048696910