Електро-пневм. комби. чекан 950W 30mm AVC + футер

Категорија SKU: D25334K-QS

34,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6.31 кг
Димензии (пакет) 43.5 × 34.5 × 12.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048648698