Електро-пневматски комби. чекан 710W 22mm

Категорија SKU: D25033K-QS

11.990,00 ден 13.990,00 ден

На залиха

Опис

Електро-пневматски комбиниран чекан со влезна моќност од 710 W овозможува високи перформанси со мало оптоварување за подолг век на траење на алатот.
Електронска регулација на брзината за целосна контрола во секоја апликација.
Ергономскиот дизајн овозможува лесно и удобно ракување за време на работата.
Максимална заштита од навлегување на прашина.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,3 кг
Димензии (пакет) 43,5 × 35,5 × 12 cm
Бренд

EAN: 5035048546888