Гарнитура битови, бургии и додатоци 100 парчиња

Категорија SKU: DT71569-QZ

3.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,577 кг
Димензии (пакет) 33,7 × 23,9 × 4,1 cm
Бренд

EAN: 5035048537930