Гарнитура рачка со додатоци во куфер 40 парчиња

Категорија SKU: A7062-XJ

790.00 ден 1,390.00 ден

На залиха

Опис

Сетот од 40 парчиња ги содржи следниве елементи:
Бит одвртувачи 25mm Ph1, Ph2, 3x Ph3, Pz1, Pz2, 3x Pz3, 3x SL6, 2x SL8, 3x SL10, T10, T15, T20,
Насадни клучеви 5, 6, 7, 8, 9, 10mm.
Квадратни битови 1, 2, 3rd.
1 рачка одвртувач.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.56 кг
Димензии (пакет) 16 × 4 × 26 cm
Бренд

EAN: 5035048010341