Комплет сет за механика гедоре 142 парчиња

Категорија SKU: DWMT73802-1

13,890.00 ден

Нема на залиха

Опис

Комплет сет за механика гедоре со 142 парчиња во куфер.

Сет алатки за механика со разновиден избор. Содржи две рачки, разновидни приклучоци, екстензии, универзални зглобови и адаптери. Комплетот доаѓа во издржливо куќиште со метални брави за дополнителна безбедност.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 8.32 кг
Димензии (пакет) 49.7 × 36.8 × 12 cm
Бренд

EAN: 3253561738029