Гарнитура со комбиниран рачен алат 51 парче

Категорија SKU: STMT0-74864

2.190,00 ден 2.990,00 ден

На залиха

Опис

Овој сет од 51 парче е идеален за секој дом и работилница. Ги содржи сите неопходни алатки од метро до крцкалка за сите домашни поправки. Крцкалката има 72 заби за лесна употреба и на најтесни места.

КАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДНОСТИ

 • Доаѓа со куфер за лесна организација и складирање
 • Ги содржи сите есенцијални алатки за поправки низ домот
 • Ги исполнува и надминува ANSI Стандардите

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Содржи мешани алати
 • Прифат на алат (in) 1/4″
 • Целосно полиран финиш
 • Парчиња 51 мешан сет

СОДРЖИ

 • 5m Stanley метро
 • Phillips Рачен одвртувач
 • Плоснат рачен одвртувач
 • Скалпер
 • 1/4″ Рачка крцкалка
 • 1/4″ Рачка одвртувач
 • 1/4″ Насадни клучеви – 4mm, 5mm, 5.5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm
 • 1/4″ адаптер
 • 8 парчиња SAE Hex одвртувачи
 • 8 парчиња MM Hex клучеви
 • 20 различни битови

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,62 кг
Димензии (пакет) 31,5 × 21 × 7 cm
Бренд

EAN: 3253560748647