Гарнутура битови 38 парчиња FLEXTORQ + безбедни наочари

Категорија SKU: DT70733T-QZ

1,990.00 ден 2,590.00 ден

На залиха

Опис

Оваа гарнитура битови од 38 парчиња е спакувана во мала цврста футрола која овозможува повеќе комлети да се заклучат заедно. Проѕирниот капак ви овозможува лесна идентификација на бит. ЦНЦ обработен бит за поголема јачина и подолг животен век.
Содржи држач за битови и адаптери и затемнети заштитни очила.

Вклучува:
(1) PH2 25мм
(1) PH3 25мм
(1) PZ2 25мм
(1) PZ3 25mm
(3) Т10 25мм
(4) Т15 25мм
(8) Т20 25мм
(6) Т25 25мм
(2) Т30 25мм
(1) Т40 25мм
(1) PH2 57мм
(1) PZ2 57мм
(1) Т15 57мм
(1) Т20 57мм
(1) Т25 57мм
(1) Т20 89мм
(1) 1/4″ Hex – 1/4″ квадратен адаптер
(1) 1/4″ Hex – 3/8″ квадратен адаптер
(1) Клуч за навртки од 8 мм што може да се чисти
(1) Магнетен држач за битови
(1) Затемнети заштитни очила

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.58 кг
Димензии (пакет) 22.4 × 22.3 × 7 cm
Бренд

EAN: 5035048503874