Гарнутура битови 33 парчиња FLEXTORQ

Категорија SKU: DT70742T-QZ

1,590.00 ден 1,990.00 ден

На залиха

Опис

Гарнутура битови 33 парчиња FLEXTORQ

Битовите FlexTORQ се дизајнирани да ги издржат високите сили на денешните ударни двигатели. Ова значително ги намалува случаите на дефект при фиксирање на големи завртки. Лесно отстранување и задржување на бит за удобност на корисникот.

Гарнитурата содржи: PH1 25mm x 1, PH2 25mm x 5,  PH3 25mm x 1, PZ1 25mm x 2, PZ2 25mm x 8, PZ3 25mm x 2, T10 25mm x 2, T15 25mm x 1, T20 25mm x 3, T25 25mm x 2, T30 25mm x 1, PH2 57mm x 1, PZ2 57mm x 1, магнетни клучеви 8mm, 10mm и магнетен држач.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.47 кг
Димензии (пакет) 22 × 22.5 × 4 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048503966