Гарнутура битови 100 дела

Категорија SKU: DT71563-QZ

2,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Гарнитурата битови и бургии содржи:

  • Бургии за дрво ф3 до ф8
  • Бургии за метал ф1.5 до ф6.5
  • Бургии за бетон Ф6 ф7 и ф8
  • Круни за би метал ф32-ф44 и држач за круни
  • Битови кратки и долги Ph, Pz, SL, H и Торкс со држач за битови
  • Насадни клучеви 5, 6, 8, 10, 11, 12, 13мм

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.45 кг
Димензии (пакет) 30 × 5.5 × 21 cm
Бренд

EAN: 5035048099940