Геодетско метро 30 метра 9.5

Категорија SKU: 0-34-297

990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.439 кг
Димензии (пакет) 21.5 × 16.5 × 3.5 cm
Бренд

EAN: 3253560342975