Клешта C заклучувачка 185/70mm

Категорија SKU: 0-84-816

1.490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,826 кг
Димензии (пакет) 15 × 33 × 3 cm
Бренд

EAN: 3253560848163