КНП Комбинирана Клешта 180mm KNIPEX

Категорија SKU: 03 02 0180

1,490.00 ден

На залиха

Опис

Рабови за сечење погодни за сечење мека и тврда жица
Со сечила за професионална употреба, цврстина 60 HRC
Полесно ракување со оптимизирана потпора
Полесно сечење, фаќање, виткање и влечење
Долг раб на сечилото за сечење подебели кабли
Со назабени зони за фаќање рамни и тркалезни материјали, наменети за речиси секоја работа
Висококвалитетен алатен челик, кован и стврднат повеќе пати во масло

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773023197