КНП Куфер за алат BASIC празен KNIPEX

Категорија SKU: 00 21 05 LE

10.999,00 ден 12.999,00 ден

На залиха

Опис

Цврст ABS материјал, оклопена со алуминиумска рамка и метални шарки

Одличната изработка на оваа кутија за алат може да се види на прв поглед: висококвалитетниот ABS материјал на обвивките на куќиштето е цврст, отпорен на удари и отпорен на гребење. Металните шарки сигурно го водат капакот при отворање и затворање, дури и кога е спакуван со бројни алатки. 3-цифрената комбинација за заклучување служи за заштита од неовластен пристап. Две робусни преклопни брави го одржуваат капакот затворен. Откако ќе се отвори, капакот се држи на место со механизам на шарки.

Сè уредно и подредено – сè е при рака

Основната фиока висока 50 mm може поединечно да се подели со помош на влошки за лесно прилагодување на вашиот личен стил на работа, дури и додека сте во движење. Две отстранливи табли за алати изработени од ПП листови со два ѕида што отфрлаат нечистотија со 21 опремен џеб за алат безбедно ги држат клештите, шрафцигерите и другите алати на место и обезбедуваат добар преглед за корисникот.

Отстранливи табли за алати во капакот и на основната фиока

Основната фиока може да се подели со помош на влошки, а покривната плоча со дванаесет големи џебови за алат и една рамна преграда може да се прицврсти преку копче. Двете табли за алати може да се отстранат – идеални за мобилна употреба и за складирање на голем број алатки, на пример надвор од работилницата

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773056904