КНП Повеќенаменска клешта 200mm VDE,1000V KNIPEX

Категорија SKU: 13 96 200

4.890,00 ден

На залиха

Опис

Izolovana klešta do 1000V Nazubljena površina za hvatanje Ravni obrazi IM0004136 Opruga za otvaranje

6 функции во една клешта
Мултифункционални клешти за електрични инсталации – за фаќање рамен и кружен материјал, за виткање и отстранување на рабовите, сечење кабли
Интелигентниот механизам за заклучување овозможува фаќање без отворање на клештите, правиот раб останува затворен и заштитен
Мазните површини во близина на врвовите држат поединечни јадра без оштетување; назабени површини за фаќање рамен и кружен материјал
Исчистете го отсечениот надворешен раб на површините  на разводни кутии
Дупки за отстранување за соголување проводници од 0,75 – 1,5 mm² и 2,5 mm²
Матрица за стегање за жичани кабел папучи 0,5 – 2,5 mm²
За сечење алуминиумски и бакарни кабли до 5 x 2,5 mm² / Ø 15 mm
Висококвалитетен специјален алатен челик , ковано со повеќе чекори

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773075110