Количка со тркалца за TSTAK куфери

4,490.00 ден 6,590.00 ден

На залиха

Опис

Количка со тркала за пренос на TSTAK куфери

  • Носивост до 100 кг
  • Компактна и лесна заскладирање
  • Опрмена со четири тешки тркала вртливи за 360°, лесна за маневрирање на нерамни површини
  • Странични брави за безбедно прицврстување на TSTAK куферите

Ширина на производот 33 см
Висина на производот 19 см
Должина на производот 44 см

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.641 кг
Димензии (пакет) 49.1 × 45.1 × 6.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 3253561712296