Комбиниран окаст клулч со крцкало 17mm

Категорија SKU: 1-13-309

1.090,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,207 кг
Димензии (пакет) 25,2 × 6 × 1,5 cm
Бренд

EAN: 3253561133091