Компактно метро 8m 28mm

Категорија SKU: DWHT38128-0

1,190.00 ден 1,390.00 ден

На залиха

Опис

Компактно метро долго 8m и широко 28mm.

Ергономски дизајн со гумена облога на куќиштето за голема издржливост. Лентата е обложена со „Tough blade“, отпорна на триење. Силен уред за заклучување за висока удобност при работа и поголема сигурност.

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 3253560381288