Креда за обележување 228g

Категорија SKU: 9-47-821

200.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.257 кг
Димензии (пакет) 18.5 × 5.3 × 6 cm
Бренд

EAN: 3253561478215