Куфер за алат IP54 TSTAK

3,490.00 ден 4,490.00 ден

На залиха

Опис

Куфер за алат IP54 TSTAK со капацитет за товар 30кг.

Цврст и компактен дизајн со метален преден дел за зголемување на издржливоста и векот на траење. Можност за заклучување со катанец (не е вклучен) за дополнителна безбедност, а со инсталирање на DEWALT Tracker преку DEWALT Tool Connect може да се следи движењето на куферот. Можност за лесно поврзување на куферот со останатите куфери од програмата TSTAK . Нивото на заштита IP54 гарантира заштита од прашина и воден млаз.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.62 кг
Димензии (пакет) 43.5 × 33.5 × 29 cm
Платформа

Бренд

EAN: 3253561833465