Куфер за алат со повеќе прегради 18" FATMAX

2,990.00 ден 3,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.367 кг
Димензии (пакет) 45 × 23 × 30 cm
Бренд

EAN: 3253561712197