Либела торпедо 165mm

Категорија SKU: DWHT42525-0

1,990.00 ден 2,590.00 ден

На залиха

Опис

Либела со должина од 16.5 cm изработена од CNC обработен алуминиум за екстремна издржливост.
Горна и долна магнетна површина кој дополнително ви ја олеснува работата.
Екстра големи прозори на горниот и долниот дел овозможуваат брзо и прецизно отчитување под било кој агол.
Мал компактен дизајн за работа во тесни, затворени простори и лесно складирање.

Материјал: алуминиум
Број на ампули: 3
Должина на производот: 16.5 cm

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.175 кг
Димензии (пакет) 22 × 1.9 × 6.9 cm
Бренд

EAN: 3253560425258