Менгеме со брзо стегање за секоја работна површина 110mm

Категории , SKU: 0-83-179

2,690.00 ден

Нема на залиха

Опис

Лост рачката погодна за брзо менување на растојанието со една рака.
Гумените перничиња спречуваат оштетување на материјалот со кој што се работи.
Завртките овозможуваат брзо монтирање и лесно преместување.
Челична конструкција за поголема издржливост и долговечност.

Сила на стегање 182 кг
Капацитет на стегање 110 мм
Ширина на вилицата 83 мм
Длабочина на вилицата 70 мм
Максимално отворање на вилицата 115 мм
Длабочина на грлото 80 мм
Должина на производот 282 мм
Должина на лентата 240 мм
Тежина на производот 1,6 кг
Висина на производот 123 мм
Ширина на производот 90 мм

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.823 кг
Димензии (пакет) 28.5 × 19 × 9.2 cm
Бренд