Мерно тркало геодетско 0-9999,99m FatMax

Категорија SKU: 1-77-108

15.490,00 ден

Нема на залиха

Опис

Модел MW55D
Стабилна конструкција и тркало со периметар од 1м. Не лизгачка рачка и стабилен потпирач. Дисплеј заштитен од вода и прашина со метален механизам и големо и достапно рестарт копче. Поголема маса за прецизно мерење и на нерамни површини.
Висина на инструментот 400mm
Тежина на инструментот 3.3Kg
Периметар на тркалото 1m

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3,462 кг
Димензии (пакет) 60 × 40 × 25 cm
Бренд

EAN: 3253561771088