Муниција за кабли за DCN701

Категорија SKU: DRS18100-XJ

990.00 ден

На залиха

Опис

Муниција за кабли за DCN701 со димензии 25mm x 19mm, 540 парчиња.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.7 кг
Димензии (пакет) 14.9 × 8.8 × 7.7 cm
Бренд

EAN: 5035048709122