Перач под висок притисок 2100W 150 бари

23.990,00 ден 27.990,00 ден

На залиха

Опис

Перач под висок притисок со влезна моќност од 2100W и максимален притисок 150 бари.

Професионална машина за перење под висок притисок соодветна за користење на професионалци и за домашна употреба, која може да отстрани нечистотија во разни средини како работилници, перење автомобили, до најекстремни терени како градилиште.

Поседува високо квалитетна пумпа напојувана од еднофазен електричен мотор со термичка заштита.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 21,1 кг
Димензии (пакет) 38 × 37 × 79,3 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287150101