ДЕВ Бензиски перач под висок притисок 5,5HP 190 бари со количка HONDA

Категорија SKU: DXPW008E

88,790.00 ден 110,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Перач под висок притисок со висококвалитетна моторна пумпа од 3400 вртежи во минута.
Со бензиски мотор HONDA GX160  Глава на пумпа од месинг.
Триплекс пумпа со систем на коленасто вратило со три керамички клипови.
Двојни текстилни гумени заптивки.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 45 кг
Димензии (пакет) 84.6 × 58 × 63 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287251617