Пила за циркулар 190х30mm 24Z EliteSeries

Категорија SKU: DT10402-QZ

1,190.00 ден

На залиха

Опис

DEWALT Пила за циркулар 190х30mm 24Z Elite Series

Анти-вибрационите отвори ја подобруваат прецизноста и ефикасноста на сечењето и ја намалуваат бучавата.
Засилен врв од карбид за отпорност на удар.
Го прави сечењето поефикасно и го минимизира распрскувањето на материјалот.
Може повторно да се изостри – до 3 пати.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.3 кг
Димензии (пакет) 25 × 22 × 1.5 cm
Бренд

EAN: 5054905321253