Полнач на акумулатори 6/12V 8,7A

Категорија SKU: ENERBOX10

3,990.00 ден

На залиха

Опис

Полнач на акумулатори 6/12 V, има термичка заштита, заштита од обратен поларитет и можност за префрлување брзо/бавно полнење. Опремен со индикатор-амперметар. Идеален за полнење на запечатени батерии (AGM) и батерии со течен електролит, на скутери и мотоцикли, со капацитет помеѓу 15-100Ah. WET батерија: оловна батерија со течен електролит кој се состои од раствор на вода (H2O) и сулфурна киселина (H2SO4) Овие батерии се најкористени во автомобилскиот сектор.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4.4 кг
Димензии (пакет) 26 × 26 × 15.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8004386711507