Правосмукалка за автомобил 12V Flexi

Категорија SKU: PD1200AV-XJ

4,590.00 ден

Нема на залиха

Опис

Мултифункционална правосмукалка која може да се користи како традиционална правосмукалка или да се отстрани предниот дел од цревото при користење во тешко достапни места.

Адаптер од 12V кој е соодветен во отворот за запалка за цигари во автомобилот. Кабелот од 5м овозможува целосен пристап до сите делови на автомобилот вклучувајќи го и багажникот. Уникатно интегрирано црево кое овозможува да стигнете до сите области во автомобилот. Комбиниран завршеток за вшмукување и мека четка во една алатка за лесно користење. Целосно проѕирниот сад овозможува да знаете кога е време правосмукалката да се испразни. Страничниот отвор овозможува едноставно празнење на правосмукалката без да дојдете во допир со собраната нечистотија. Циклонското дејство врши отстранување на нечистотијата од филтерот одржувајќи оптимална моќ на вшмукување. Поседува торба за складирање за да се чуваат правосмукалката со сите додатоци безбедно на едно место. Кабелот лесно може да се завитка околу правосмукалката при складирање.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.93 кг
Димензии (пакет) 30 × 16.2 × 27.1 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048617632