Рачна хефталка за приц. на кабли тип 7

Категорија SKU: 6-CT-10X

2,490.00 ден

На залиха

Опис

Рачна хефталка за прицврстување на кабли.

Издржлива и лесна хефталка специјално прилагодлива за употреба на спојници за апликации при инсталација на кабли. Содржи механизам против заглавување на муницијата за континуирана употреба и сигурна работа и опција за заклучување на рачката за безбедно складирање и транспорт.

Хефталката има опција да се регулира јачината и интензитетот на ударот за да се обезбеди совршена употреба при апликација на тврди и меки материјали.

Користи спојници од 8mm (1-CT305T), 10mm (1-CT306T) и 12mm (1-CT308T) и CT100 спојници 10mm (1-CT106T), 11mm (1-CT107T), 12mm (1-CT108T) и 14mm (1-CT109T).

Спојниците/муницијата не се вклучени со хефталката.

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.7 кг
Димензии (пакет) 22.5 × 4.5 × 21.9 cm
Бренд

EAN: 3253566051109