Сет бит одврт. со магнет. држач PZ PH SL 11 пар.

Категорија SKU: DT7915-QZ

990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,117 кг
Димензии (пакет) 13,1 × 5,5 × 2,1 cm
Бренд

EAN: 5035048060421